Alla inlägg under juni 2008

Av Åsa - 16 juni 2008 20:35

Ja det är den första vägdagen. Jag gick och tränade vib före och det kändes bra. Körde bara två gånger dock eftersom jag känt mig så matt! Jag bytte de läskiga sopporna till många sparris. =) Och så fick jag ett nytt måttband för det andra gick ju sönder nästan på en gång.  Så efter träningen mätte jag mig fast jag bestämt att inte göra det förrän nästa vecka. Anledningen till det beslutet var att jag ville att det skulle märkas när jag väl mätte mig och jag ska ge er resultatet. 


Överarm: -7 cm

Midja: -11cm

Höft: -8,5cm

Lår: -6cm

Byst: -10cm


Ta måtten med lite salt för det gör jag. Jag tänker att det måste vara så olika på måttbanden och så. Men sen skulle jag väga mig också och det visade sig att jag gått ner 5,6 kilo.


På en vecka.


Lite förvånad är jag.


Och glad.


Och stolt.


Tihi.


Mötet var ok. Några människor som verkar sköna och alla verkar trevliga. En kille som luktade så satans äckligt ur munnen. Blää. Jag ska bli väldigt noga med SB12 känner jag. Uscha.


En tjej har gått ner 16,5 kilo på fyra veckor. Men så har hon något och ta av också hon ska gå ner, tyckte hon sa över 50 kilo.


Tihi


Av Åsa - 16 juni 2008 11:16

Hej på er. Måndag igen. Jag vet att det finns människor som läser bloggen så det känns jätteroligt! Ni får gärna kommentera om ni vill. Både bra och mindre bra saker. 


Igår var det svårt med mig. Jag fick mens, vilket jag inte brukar ha då jag går på sådana tabletter. Jag är otroligt ynklig när jag har mens och ont så Bumpe fick ta ett stort stöttarlass igår. Tackar ödmjukast. Du är fan bäst! ;) 

Jag är lite orolig över att tabletterna kanske inte fungerar nu. Jag går ju inte ner i vikt för att bli med barn och gå upp allt på en gång!

Jag måste fråga det på mötet idag.


Ja mötet ja, det är mitt första och jag är lite spänd över hur det är och vilka som är med och speciellt hur mycket jag har gått ner. Jag tror ingenting nu när jag har fått mens också (BLÄ) så jag ska försöka hålla hoppet uppe till nästa vecka ändå.


Jag hade tänkt att jag skulle äta på midsommar men jag ska försöka låta bli. Det är dock många som jag inte känner som är där så jag kommer bli den konstiga feta bruden som äter soppor, men det får jag nog stå ut med den här gången. Kanske att de har glömt det till nästa gång vi träffas och jag är smal! =) Bumpe tycker att jag är bra ändå så jag får hänga mig i det! 


Jag skriver senare igen när jag varit på mötet. Jag ska vibträna innan, har jag tänkt. Hoppas kroppen håller med. Varje gång jag reste mig igår och idag har jag blivit yr och nästan svimmat några gånger. Hoppas det går över.


Jag drack nyss en varm vaniljsoppa och det var rätt gott, men sliskigt. Smakade som att man drack vaniljsås och det gör man ju aldrig. Underligt! =)






Av Åsa - 15 juni 2008 12:19

Oj det känns konstigt att det nästan gått en vecka redan. Eller ja redan och redan, ändå rätt snabbt. ;)  Jag räknade lite idag. Jag delade mina 38 kilo på 9 veckor och insåg att det blir 4,2 kilo i veckan. Det låter för mycket så jag hoppas inte på det, men låt se. . . om det gås ner 3 kilo i veckan blir det 27 kg och då är det 11 kilo kvar. Bara. Woah.


Jag vill gärna bli tvåsiffrig. Det är ett delmål och jag hoppas bli det på tre veckor. Det låter helt sjukt att vilja gå ner 11 kilo på  tre veckor, men jag har ju läst om andra folk. Hela tiden tänker jag att det nog inte kommer fungera på mig. Men va fan. Om man (jag) äter 470 kalorier per dag måste man väl gå ner i vikt.


Jag köpte Ketonstickor på apoteket igår och såg att jag har "Ökad" Ketonfas. Det finns en som är mycket ökad ketonfas och det är den jag vill komma in i. Självklart. Tävlingsmänniska som man (jag) är. 


Mina sparrissoppor är slut =(. Jag måste byta in de läskiga sopporna till de goda sopporna. Och imorgon bitti ska jag pröva vaniljen. Jag tror inte riktigt på den. Alls. Men det måste provas naturligtvis.



Av Åsa - 15 juni 2008 09:37

Hej alla. Jo dagen var toppen ur några synpunkter och hungrig ur min synpunkt. JAg lekte med mandan och Fia två av mina bästa vänner. Så roligt att bara hänga och vara. Oftast har de barn med sig och det är inte ofta man träffas utan dem. Skönt ibland. Vi var på stan och sedan fikade vi. Jag med te och de med bagels. Såg så otroligt gott ut.


Sedan gick vi hem och myste och gjorde oss redo för Dolly. Det var roligt på konserten, men kallt. Vi är nybörjare och visste inte hur det skulle vara. Vi skulle alltså haft filtar och raggsockor och kikare med oss. Ja ja bra att veta till nästa gång. Jag såg Dolly nästan hela tiden och kunde nästan urskilja när hon öppnade munnen eller hade den stängd (lucky me). Det var nämligen så att Malmö Stadions storbildsskärmar inte gick att ta upp om det blåser. Igår blåste det litegrann ibland och det var för mycket för skärmarna, så man undrar ju vem det var som tänkte till där. I Malmö skulle det kunna vara bra med grejer som tål konstant blåst från alla håll, samtidigt! För så är det oftast i Malmö.  


Konserten var BRA! Oh jag fick rysningar när jag tänkte på att jag satt där och tittade på DOLLY. Och när hon sjöng Jolene började jag nästan gråta. Sicken känsla hon har i rösten.  


I matväg var jag hungrig igår. Jag väntade länge mellan måltiderna och det var kanske inte så bra men jag hade inget annat val. Jag insåg att mina sparrissoppor är slut. Damn. Och jag måste komma ihåg att ta med dem till mötet imorgon så att jag kan byta ut de äckliga, äckliga, äckliga sopporna till goda, goda, goda soppor.  


GIck och lade mig tjugo i två. En bra dag!  

Av Åsa - 13 juni 2008 16:09

Idag gick jag upp astidigt. Snackar kvart över sex-tidigt! Jag tog en persikasoppa i bilen och höll på att kräkas. Det var inte gott idag. Jag körde till mitt nya jobb på planeringsmöte. Trevligt att träffa alla jag ska jobba med.


När jag kom hem var jag så trött så jag gick och lade mig en stund. Jag vaknade av att Mandan ringde och ville fika så jag gick och drack te på espressohouse. 25 spänn för en te. Helt otroligt. Jag gnällde rätt mycket för Mandan, jag hade innan ätit en grönsakssoppa och knappt klarat att få i mig den. Och jag kände mig trött och matt och hängig. Jag är medveten om att de tre orden nästan betyder samma sak, men jag kände ändå så. Jag tyckte det var sååååå tråkigt att inte få äta mat och bara vilja kräkas av sopporna. När hon behövde gå så gick jag och bytte kolsyrepatron så nu har jag kolsyrat vatten också JIPPIE!


På vägen hem gick jag in på Åhlens och ville köpa något. Det spelade ingen roll vad jag skulle köpa bara det blev något så att jag blev glad. (Gissar att jag brukar äta annars vid dessa tillfällena för jag har aldrig varit med om att handla något för att bli glad! )  Jag tog och drog i både Sex and the city samlings DVD och min önske väska, båda kostar 900 kronor, så nej det stod jag emot. Jag har tack gode gud inte blivit helt knäpp. Än. Men på vägen hem gick jag förbi en blomsteraffär och gick in och köpte en bukett blommor till mig själv. Fattar ni. Bara till mig, från mig. Jag är helt chockad. Men glad. Att det kan göra så stor skillnad. Och den är superfin också. Tihi mycket bättre humör på Åsan nu! Och ikväll ska jag förhoppningsvis gå på opera. Skönt. Bara sitta där och insupa atmosfären, och imorgon är det äntligen dags för Dolly Partons konsert. Och tro inte att detta är saker jag gör varje dag eller vecka för sånt här händer aldrig i mitt liv. Nästan.



Av Åsa - 12 juni 2008 23:26

Jaha dagen tillända. Jag har varit i Helsingborg och lekt med Mandan och hennes lilla underverk. Hade jag varit hemma hade jag skrivit minst tre inlägg! =)  


Jag åt (ha ha) drack, menar jag, blåbär idag till frukost. Jag tyckte den var helt ok i måndags, men jag vet inte vad jag tyckte om den idag. Jag ryste lite.  När jag var hos Mandan, var det första gången jag utsatts för mat. Ni vet den där riktiga maten som man får tugga. Fiskpinnar och kokt potatis och dillsås. Jisses. Snålvattnet rann till ordentligt. Jag åt svampsoppa jag. Det var gott. 


När jag kom hem skulle jag iväg och dansa så jag gjorde sparrissoppan (en favorit) och tittade på en underlig engelsman som åker runt i frankrike och kollar och lagar mat. Det går på kanal 9 kl 19. Mycket underhållande. Och alla maträtter innehåller massa saker som vi inte vanligtvis har i kylskåpet så då är det helt ok att kolla på det. Komagar och ankfett och sånt.


Sedan cyklade jag till dansen. Jag dansade litegrann, inte jättemycket men jag kände mig rätt trött i benen redan innan jag åkte dit. Det var dock roligt att dansa, men mina favoritkavaljerer var inte där i afton. Jag trodde att alla skulle vara där eftersom det var den sista gången. Men icke sa nicke. Sedan blir det utegympa på torsdagarna. Det är ju dans i Lund också men det är på måndagar så jag kommer inte kunna hinna dit efter mitt Xtravaganzamöte. Det är synd egentligen att det är på måndagar, missar både dansen och utegympan. Jaja  det löser sig.


När jag cyklade hem från dansen tänkte jag att jag skulle stanna till vid Orvars Korvare för att köpa köttbullar, SÅ attans hungrig nu. Men jag kom på att jag inte äter längre. Kände mig nästan lite orättvist behandlad av mig själv. När jag sedan cyklade förbi Lilla torg luktade det vitlöksbröd. Shit jag stack ut tungan medan jag cyklade och hoppades att lite smak skulle fastna, men det gjorde det inte ;)


Sedan fick jag sinnesbryt på gården. Jag har ett ganska rejält tilltaget problem med djur som är mindre än kattungar och speciellt spindlar och äckliga grejer som flyger. Och när jag parkerade cykeln såg jag ner på min sjal och såg en stor GREJ. Jag försökte vifta bort den och då hoppade den upp i mitt hår och dinglade i ansiktet på mig. Shit paniken. Jag försökte lösgöra mig från allt jag hade på mig (nästan) och råkade dra sönder mitt jättefina halsband som jag fått från svärmor. Tråkigt. När jag hade "dansat" klart hyperventilerade jag när jag insåg att jag måste ta upp mina grejer som jag naturligtvis misstänkte hade kräket kvar. Usch, Jag hatar såna små kräk. Och det är jättelängesedan jag fick bryt över spindlar och sånt, så jag hade börjat känna mig helt duktig. Fan också. Nu tror jag att det kryper grejer på mig hela tiden igen. BlÄ


Jo jag droppade i lite citron i vattnet idag och sög på en klyfta lime. Kan det förstöra för mig måntro?  Och är det någon som har använt sig av ketonstickor från Apoteket?


Av Åsa - 11 juni 2008 23:18

Bumpen sa nyss att jag luktar tandkräm blandat med apa ur munnen så kanske att jag kommit in i fasen? Ett litet jippie! Jag väntar dock på att se hur jag mår imorgon. =) 

Av Åsa - 11 juni 2008 20:41

ja du Vicky jag förstår att du blev peppad av kommentarerna du fick. Jag blir peppad bara av att någon läser den. 

Hur är det har du gått i mål än? Jag såg bilderna av dig och det är ju helt otroligt!

Anna: Ja jag hoppas tiden går fort. Hur mycket har du gått ner? Mår du bra?


Jag tyckte grönsakssoppan var helt ok, hade i lite vitpeppar och vitlökspulver. Det gjorde susen. Men det var några små små små paprikabitar och de tuggade jag på i minst fem minuter. Att man (jag) saknar att tugga så mycket. Konstigt.   Tack hörrni! =)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards