Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Tisdag Vägdag!

Av Åsa - 22 juli 2008 13:29

Jag har denna veckan gått ner 3,3 kg. Det utgör en total viktminskning under sex (6) veckor på helfart på exakt 18 kg. Detta betyder att jag genomsnittligt har gått ner 3 kg i veckan. Fy fan vad jag är bra!!!


Jag åkte till viktcentrat idag och tränade tre repetitioner på vibrationsmaskinen. Sedan körde jag 20 minuter på "springmaskinen" ni vet en sådan som man sätter fötterna på plattor och sedan håller man i pinnar som gör att det känns som man springer men utan ledförslitningar. Under i a f 10 av de 20 minuterna pratade jag med Pia från gruppen. Supertrevligt och skönt att jag kunde hålla farten uppe under tiden. Det var ganska svårt att prata samtidigt, men det gick. Hon har gått ner 30 kg på 9 veckor. Så suveränt bra.


När jag gick av maskinen tänkte jag att jag hade kunnat fortsätta en stund till, men jag läste i mammas tidning Topphälsa att man inte ska köra slut på sig utan man ska känna att man kan lite till för att ha kvar längtan i kroppen att "springa" igen. Jag ska ju inte börja springa än eftersom jag gillar mina knän så mycket att jag vill ha dem kvar, men jag tänker att det är bra att köra med maskinen tills att jag själv ska försöka. Jag har nämligen alltid sagt att det är så tråkigt att ut och springa, men jag har insett att jag aldrig har prövat. Så det ska jag göra. Ett av mina motton är ju att man inte kan tycka illa om något man inte har provat. Med ETT undantag! : DROGER!!! Det får jag absolut tycka sämst om i världen utan att ha prövat!


Well så jag ska när jag kommer ner till 80 (inte säkert att jag måste väga 80 utan kanske 85) så ska jag börja springa. Och jag har som mål eller ja delmål att jag ska klara att springa runt pildammsparken.  

Jag vet inte hur långt det är. Hm.


Efter träningen satt jag och pratade med Pia och vi kom på att hon kommer in i storleksintervallen som jag lämnar nu, så istället för att köpa nya kläder får hon låna kläder av mig den kanske månaden som det tar för henne att komma över till nästa. Och hon sa att det finns jeans hemma hos henne som hennes dotter har växt ur som jag kanske kan ha undertiden. Så vi ska ordna ihop en liten påse till varandra. Bra va! ?


Jag har också tänkt att jag söndagen den tredje augusti ska bjuda hit dem från gruppen. Det är sista dagen jag går på helfart och det kan vara kul att se dem. Sitta på gården och äta pulver och dricka vatten! Jag ska skicka ut mail till dem eftersom jag inte kommer på mötet på måndag då jag är på Öland. Hoppas några vill och kan. Pia verkade intresserad i a f.


Ja nu har jag några timmar på mig tills jag ska börja jobba och jag tvättar för fullt. Jag tänker titta lite på Gilmore girls också för här i Malmö är det inte solarväder idag. Hoppas på sol imorgon då jag ska till min gamla klasskompis och hon har pool! Det hade varit nice! =).


Har ni inte hittat min omröstning??? Den ligger i kanten till höger! Under bilden på mig. Kryssa nu i ordentligt och om någon kryssar i mindre än två kilo är den riktigt dum eftersom jag redan nu har -3,3kg. Tjoohoo!!! 

 
 
Ingen bild

Ingrid

22 juli 2008 14:32

Hello. :) Jo, jag har tänkt ta den gamla hederliga vägen: äta mindre och träna mer.

 
Ingen bild

Mamma

22 juli 2008 23:35

Som jag sagt - du är bäst. Jag har gissat på 6 kilo.

 
Ingrid

Ingrid

23 juli 2008 21:24

Har du gått ner 3,3 kg på en vecka?! Gud, vad du är duktig! Jag är grön av avund. :P

http://www.tankarsombankar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna

24 juli 2008 20:10

Hej igen!
Back in Sweden......har gått rätt så bra. De andra i gänget har ätit mycket pommes, medan jag valde andra saker att äta. Ex kalte platte, omelett, kött utan potatis etc. Naturligtvis har det druckits en del vin, så helt xtravaganza har det inte blivit. Men vad jag ser så bara 1 - 1,5 plus., och nu blir det halvfart igen.
Du går säkert ner 9,5 kilo. Good luck!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 26 oktober 2009 10:11

Idag när jag går in på bloggen står det att det kommer komma reklam på min sida. Och det vill jag inte så jag flyttar till http://hennessommar.tumblr.com  Så jag kommer inte skriva mer på denna blogg men undrar om den kommer försvinna med tiden eller...

Av Åsa - 25 oktober 2009 14:54

Jag är så darrig i kroppen. Jag drack två kaffelatte när vi käkade brunch och det var för mycket för mig. Det är ju så gott men påverkar verkligen kroppen. Blev dålig i magen också. Typiskt.    I övrigt då? Jo då det suger. Nä jag skämtade lite. ...

Av Åsa - 23 oktober 2009 13:43

Tack för att ni finns. Det känns skönt. Och jag är så labil för stunden att det räcker med att läsa era kommentarer för att jag ska börja gråta. Tack. Behöver hjälp och stöd. Men först sushi.    Jag vill ha barn. Har jag sagt det? Nu vet ni. ...

Av Åsa - 22 oktober 2009 14:01

Jag är en. Jag mår inte bra. Det är sant. Men det är psykiskt. Inte fysiskt. Men jag är hemma. Japp. Och har dåligt samvete mot mig själv. Men jag orkar inte gå dit nu. Hoppas på nya krafter på lovet. Förlåt mig, förlåt mamma. ...

Av Åsa - 21 oktober 2009 20:45

Jag skickade ett mail till dig med min mobil i dag på jobbet, men jag ser inte att det har skickats. Har du fått något? Fattar inte vad som har hänt annars. Det var jättelångt och supernegativt. Synd om du missade menar jag!  ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards