Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Torsdag och första dagen på nya jobbet.

Av Åsa - 14 augusti 2008 20:22

Åh tack A för din kommentar. Det värmde ända ner i hjärteroten! Blev nästan lite snyftig att veta att du läser mina tankar!


Idag har jag jobbat som sagt. Gick upp tio i sju för första gången på flera månader och åkte iväg. Jag har bestämt att jag ska köra idag och imorgon båda vägarna för att nästa vecka åka tåg till Ystad. Jobbet verkar bra. Idag har det varit mycket planering och imorgon kommer mer. Imorgon ska jag också ha den första lektionen i teckenspråk för lärarna. Som måste planeras! Jag har fått massor med material som jag måste läsa innan måndag och torsdag (torsdag är en heldag med regler och föreläsning och två böcker, woohoo!).

Ja människorna verkar trevliga också och jag hoppas det håller i sig.


I går köpte jag byxor igen. Jag behövde ett par till för när jag tvättade jeansen hade jag inget att ha på mig och jag tog mina manchesterbyxor och tänkte att det nog skullle gå bra, men det var obekvämt och de halkade ner. Så jag hittade ett par svarta byxor i stl 44 på HM. Helt otroligt och jag tror inte på det. Men det måste vara specifikt de byxorna eftersom jag provade vissa i stl 46 som jag kunde knäppa men som satt för jävligt.

 Sen köpte jag ett par jeans på rea på Lindex som kostade 99.50 Jag tänkte ha dem på jobbet, men när jag idag visade dem för Bumpe tyckte han de var så fina och satt så snyggt att jag kan ha dem i hans närhet också! ;)

Så två par byxor för 400 spänn. Nice.


Idag har jag klarat mig så jävla bra. Havregrynsgröt till frukost med loppfrön och linfrön i med äpple till. På fikan åt jag inte frallor utan drack kaffe. Jag kände mig inte hungrig på mitt ägg jag hade i väskan.

Vid lunchen tog jag inte potatisgratäng eller glass med hemmagjord chokladsås till efterrätt utan tog en omogen nektarin och te.

Till eftermiddagsfikan tog jag inte vetekrans utan mina medtagna nötter och mitt äpple.

När jag på vägen hem tankade och var jättehungrig köpte jag itne chokaden som var vid kassan utan jag gick genom hela affären för att köpa lite cashewnötter. Det kanske inte var suveränt, men om jag inte hade ätit något så hade jag blivit arg.

Sedan åt vi kräftor på kvällen och då gjorde jag en sallad som jag åt innan. Jag är stolt över mig. Och jag tycker att mina jeans som i morse var nytvättade känns större över magen nu än när jag köpte dem. Men jag tror inte att jag gått ner något.


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 26 oktober 2009 10:11

Idag när jag går in på bloggen står det att det kommer komma reklam på min sida. Och det vill jag inte så jag flyttar till http://hennessommar.tumblr.com  Så jag kommer inte skriva mer på denna blogg men undrar om den kommer försvinna med tiden eller...

Av Åsa - 25 oktober 2009 14:54

Jag är så darrig i kroppen. Jag drack två kaffelatte när vi käkade brunch och det var för mycket för mig. Det är ju så gott men påverkar verkligen kroppen. Blev dålig i magen också. Typiskt.    I övrigt då? Jo då det suger. Nä jag skämtade lite. ...

Av Åsa - 23 oktober 2009 13:43

Tack för att ni finns. Det känns skönt. Och jag är så labil för stunden att det räcker med att läsa era kommentarer för att jag ska börja gråta. Tack. Behöver hjälp och stöd. Men först sushi.    Jag vill ha barn. Har jag sagt det? Nu vet ni. ...

Av Åsa - 22 oktober 2009 14:01

Jag är en. Jag mår inte bra. Det är sant. Men det är psykiskt. Inte fysiskt. Men jag är hemma. Japp. Och har dåligt samvete mot mig själv. Men jag orkar inte gå dit nu. Hoppas på nya krafter på lovet. Förlåt mig, förlåt mamma. ...

Av Åsa - 21 oktober 2009 20:45

Jag skickade ett mail till dig med min mobil i dag på jobbet, men jag ser inte att det har skickats. Har du fått något? Fattar inte vad som har hänt annars. Det var jättelångt och supernegativt. Synd om du missade menar jag!  ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards