Alla inlägg under januari 2009

Av Åsa - 8 januari 2009 17:19

Jag var ute på promenad idag. Det var skönt. Synd att jag inte kommer ur sängen tidigare för då hade jag kunnat få lite vintersol också. Men jag har bara mig själv att skylla. Tydligen behöver jag känna att jag inte behöver gå upp. Ja ja . Jag försökte kolla hur långt fem kilometer är i stan för det är både loppet jag ska springa i Ystad och också Vår Ruset (det heter tydligen så och inte min särskrivning!) den 4 maj i Malmö. Woohoo. Men när jag kom hem hade jag gått fyra kilometer. Jag kollade på varruset.se och såg kartan över var loppet ska gå så jag ska försöka skriva ut den när jag kommer till jobbet. Bra att ha. 


Jag hittade också en träningsplan för om man vill jogga runt. Det är tio veckor upplagt och färdigt. Toppen. Då slipper jag famla i mörkret för jag har verkligen inte tränat inför lopp någonsin. Det ska bli kul. Och jag tror att det är fem veckor tills jag ska börja träna inför det och då i början är det mest att gå på Friskis. Och det kommer jag göra ändå. Jag vill gärna väga 80-85 innan jag börjar springa. Knäna ni vet.


Det känns genomförbart. Bara jag går ner i vikt! =)


Hungrig nu. Det murrar och kurrar i magen och det är dags för dagens andra soppa. Jag ska iväg och dansa i kväll. Liveband.  Så det är bra. Och jag ska försöka städa undan lite hemma. Det ska spelas in film här i morgon och då är det skönt om det är någorlunda rent i a f. =)

Av Åsa - 7 januari 2009 13:45

Bowlingen var rolig igår. Jag är inte bra på bowling så mitt mål är alltid att komma över 100. Och första rundan fick jag 80 och ja kom sist. Och andra rundan fick jag 99. Typiskt. Vi var så stressade över att alla skulle hinna klar sin runda och tiden var knapp. Men ändå nära 100. :)


Sedan gick vi till Mello. Jag drack vatten. Superståndaktig. Och två i sällskapet köpte hamburgartallrik. Det var inte så svårt som jag trodde det skulle bli. Och när de frågade om varför jag inte drack öl så sa jag bara att jag inte behövde öl.  De frågade inte mer. Men det var trevligt att träffas. Vi träffas inte så ofta längre, mot gymnasiet då vi dels bodde i hop eller träffades varje dag och spelade kort ändå. 


Idag har jag haft det svårt att lämna sängen. Jag förstår inte hur det ska gå när jag börjar jobba på måndag och ska köra kvart över sex! Usch!

Jag ska åka iväg och kolla om däckfirman kan hjälpa mig att kolla däckdjupen på vinterdäcken och se hur länge de håller. Hoppas hela perioden!

He he. Och sedan måste jag kolla rean om det finns några billiga toppar. Jag inser att mina tröjor är gamla och flera av dem har börjat lukta illa. =(


Matmässigt är det inte illa än. Jag har ätit en soppa och mår helt ok. Hur mår ni? 



Av Åsa - 6 januari 2009 19:01

Jag åt min första soppa halv fem. På eftermiddagen. Och jag ska äta en till innan jag ska iväg och bowla. Om igen är jag tveksam till att berätta att jag går på sopporna och vet inte om jag ska säga att jag tänker på kalorierna istället när de frågar varför jag inte dricker öl eller läsk. Om de frågar, det är inte heller säkert.  


Dagen har hittills gått bra, men jag har inte gjort någonting. Kollat film och legat i sängen. Hela dagen. Men ooh så skönt det är. Och nu ska jag snart börja jobba igen. Känner att det börjar sippra igenom med saker att tänka på innan och så. Men det får jag göra i helgen! =)



Av Åsa - 5 januari 2009 21:24

Japp jag kom på mig med att tvätta alla mina byxor. I a f de som jag kan ha. Och under tiden som de torkar tog jag på mig de bruna byxorna som jag i juni hade som delmål att få på mig. De är för stora men jag kan ha dem. Det som jag inser är att dessa byxorna verkligen inte passar min kropp. Jag ser helt galet konstig ut i dem och det är missklädsamma i det stora hela. Konstigt att jag för så länge sedan tyckte att de skulle vara snygga bara jag gick ner lite. Ha ha ha. Och alla ni som liksom jag har köpt något klädesplagg för att ni ska ha det när ni gått ner det där kilot eller de där kilona kan ju ta och garva med mig nu. HA HA HA. För hur ofta fungerade det egentligen?


Dags för sista soppan för dagen! =)  

Hm

Av Åsa - 5 januari 2009 13:06

Jag hade kunnat ljuga nu och säga att det går toppen och skitbra, men om jag ljuger på bloggen går jag emot vad jag sa från början. Alltså att jag skulle vara så ärlig som möjligt. Mitt problem nu ligger inte i den massan av människor som jag inte känner. Utan problemet är ju min syster, min mamma, Lena och mina vänner som jag vet läser bloggen men som aldrig kommenterar. Jag vill inte att de ska tycka att jag är en besvikelse eller allmänt dålig. Men varför ska de tycka det egentligen? Det är bara för mig själv jag förstör. Och hur onödigt det än är så är det bara mig. 


Så här kommer sanningen. Och döm mig inte för hårt. Vi käkade soppor i lördags och det var jobbigt framåt kvällen. Superjobbigt. Och efter att jag nästan kräkts upp sista soppan som var sparris så ringde vi pizzerian och glufsade i oss en var. Japp det är den krassa sanningen. Sedan åt jag även igår. Hela dagen. Mycket. Och fel.


MEN! Idag går vi på soppor igen. Egentligen bryr jag mig inte om om Bumpe går på sopporna eller inte. Jag kommer ändå gå på dem. Så det så. Ja där har ni det. Så är det.  

Av Åsa - 3 januari 2009 21:30

Jag är så otroligt sugen på pizza. Usch och fy så jobbigt det är. Och jag tänker hela tiden att det inte spelar någon roll om jag äter eller inte idag för det finns ju alltid en morgondag vilket är helt galet. Oj så hungrig och sugen jag är hela tiden. Blä.

Av Åsa - 3 januari 2009 00:16

Hej igen. Som ni märkt har jag tagit en paus från bloggen. Hoppas ni inte varit alltför besvikna. 


I morgon börjar jag igen. Helfart. Känns som att tiden går snabbt. Snart är jag bara ledig en vecka till =) och då är det dags att jobba igen. Men jag verkar ha fått bort mitt stresstics i ögat. Jag har inte känt att det ryckt i ögonlocket på två och en halv dagar. Det är bra.


Min julafton var full av massor med presenter och bara bra saker som prostens barnbarn skulle säga. Välsigne dig Anton. Och har ni missat denna gudomliga bok så vill jag tipsa om den till alla mammor där ute med barn i 5-80 års åldern. Jag tror nog att min mamma är med på det tipset också, då vi så många gånger skrattat oss fördärvade lyssnandes till Margareta Krooks uppläsning.  Var var jag? Jo presenter ja. Och fler blev det när jag sedan kom till Malmö.


Och jag har gått upp i vikt som attan. Och jag vill gärna meddela er att jag vet om det och att det känns onödigt men att det är helt onödigt att ångra det nu. Så då gör jag inte det men inser att det kanske krävs en eller två veckor mer på soppor bara för att få bort kilona från veckan innan jul till nu. Herre jisses! 


Eftersom jag ska äta soppor igen har jag proppat i mig mat utan gränser idag. Jag har mått dåligt nästan hela dagen p g a att jag är så mätt. Men det behövdes för mig. Och jag har frågat Bumpe om han vill köra också. Bara ett tag. Det skulle vara skönt för mig att ha honom med så att vi kan stötta varandra i början. Jag minns att jag försökte flera gånger i höstas, nämligen utan varaktighet då jag inte var sugen nog. Nu är jag sugen nog, men tråkigt nog minns jag inte att jag tyckte det var ganska lätt i somras utan bara att det var svårt i höstas! Typiskt!


Nu får ni heja på mig med era kommentarer och goda energier så att jag klarar detta en gång för alla! Lovar ni?? 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards