Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Lyx

Av Åsa - 22 juni 2009 15:59

Jag köpte nya kuddar i onsdags. Det är så lyxigt. Varför gör man inte det oftare?? Jag och Bumpe har verkligen inte tagit vara på våra kuddar. Utan några har hängt med sedan Bumpe flyttade hemifrån och jag är inte helt säker på att de har tvättats. Så jäkla äckligt. Men nu är de ett minne blott och utslängda. Och så ljuvligt att lägga huvudet på höga gott doftande kuddar med rena lakan. Mmm du njuter jag. 


Idag har jag hjälpt till på firman och jobbat 5,5 timmar. Ska hjälpa till i morgon också och sedan hoppas jag på att vara ledig. Det börjar fyllas på med saker att göra och jag vill gärna till Öland minst en gång den här sommaren, men jag måste passa på att umgås med min bästis som nyss fött en pojke när jag har möjlighet. Och kanotpaddling i några dagar och dansläger. Oj så veckorna bara kommer rulla iväg. Vi får se vad som händer. Men under tiden ska jag sova på nya kuddar!


Och jag åt kolhydrater ett tag och var så dålig i magen och fisig och dan så nu är det skönt att äta ordentligt igen! =)  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 26 oktober 2009 10:11

Idag när jag går in på bloggen står det att det kommer komma reklam på min sida. Och det vill jag inte så jag flyttar till http://hennessommar.tumblr.com  Så jag kommer inte skriva mer på denna blogg men undrar om den kommer försvinna med tiden eller...

Av Åsa - 25 oktober 2009 14:54

Jag är så darrig i kroppen. Jag drack två kaffelatte när vi käkade brunch och det var för mycket för mig. Det är ju så gott men påverkar verkligen kroppen. Blev dålig i magen också. Typiskt.    I övrigt då? Jo då det suger. Nä jag skämtade lite. ...

Av Åsa - 23 oktober 2009 13:43

Tack för att ni finns. Det känns skönt. Och jag är så labil för stunden att det räcker med att läsa era kommentarer för att jag ska börja gråta. Tack. Behöver hjälp och stöd. Men först sushi.    Jag vill ha barn. Har jag sagt det? Nu vet ni. ...

Av Åsa - 22 oktober 2009 14:01

Jag är en. Jag mår inte bra. Det är sant. Men det är psykiskt. Inte fysiskt. Men jag är hemma. Japp. Och har dåligt samvete mot mig själv. Men jag orkar inte gå dit nu. Hoppas på nya krafter på lovet. Förlåt mig, förlåt mamma. ...

Av Åsa - 21 oktober 2009 20:45

Jag skickade ett mail till dig med min mobil i dag på jobbet, men jag ser inte att det har skickats. Har du fått något? Fattar inte vad som har hänt annars. Det var jättelångt och supernegativt. Synd om du missade menar jag!  ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hennessommar med Blogkeen
Följ hennessommar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se