Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Återupplivning!

Av Åsa - 13 augusti 2009 11:00

Jag har återväckts till livet. Jag har inte gjort ett skit på semestern i a f inte något som heter träna eller äta rätt. Så nu är jag igång igen. Jag har varit ute och provgått mina nya löparskor (tack mamma!) och de kändes bra. Jag har en runda som tar 45 minuter att gå och det känns lagom för stunden. Planen är att springa Tösarajset (i Ystad typ två veckor innan vårruset) på 21 minuter. Det är 5 kilometer. Så nu tänker jag att om jag kan springa den 45 minuter långa rundan i någorlunda tempo så kan jag sedan utgå därifrån. Jag ska börja på friskis också när de väl börjar med sina vanliga pass. Det är dåligt med intressanta pass nu fram till 9 september. Och jag ska ha ett styrketräningsprogram som Bumpe ska visa mig. Han har ett jättebra allroundprogram och jag måste styrketräna för att klara av mitt jobb utan att få förslitningsskador. Ja så ser planen ut. Och Jag vet inte hur många gånger i veckan vad blir, men jag är optimistisk! (Som alltid innan jag har börjat med något! =) 


Jag ska gifta mig nästa år. Den 19 juni. Och jag vill naturligtvis vara suveränt vacker då. Men jag vill inte hänga upp allt för bröllopet. Det är egentligen så att jag vill vara sund. Samma som förut alltså. Att det ska vara så svårt att överkomma hjärnspökena. Jag ska försöka med det. Och det är antagligen lättare nu när jag känner att jag älskar mig själv.


Jag kommer äta LCHF med GI influenser så får vi se vad som händer. Vad har hänt med er under sommaren? 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 26 oktober 2009 10:11

Idag när jag går in på bloggen står det att det kommer komma reklam på min sida. Och det vill jag inte så jag flyttar till http://hennessommar.tumblr.com  Så jag kommer inte skriva mer på denna blogg men undrar om den kommer försvinna med tiden eller...

Av Åsa - 25 oktober 2009 14:54

Jag är så darrig i kroppen. Jag drack två kaffelatte när vi käkade brunch och det var för mycket för mig. Det är ju så gott men påverkar verkligen kroppen. Blev dålig i magen också. Typiskt.    I övrigt då? Jo då det suger. Nä jag skämtade lite. ...

Av Åsa - 23 oktober 2009 13:43

Tack för att ni finns. Det känns skönt. Och jag är så labil för stunden att det räcker med att läsa era kommentarer för att jag ska börja gråta. Tack. Behöver hjälp och stöd. Men först sushi.    Jag vill ha barn. Har jag sagt det? Nu vet ni. ...

Av Åsa - 22 oktober 2009 14:01

Jag är en. Jag mår inte bra. Det är sant. Men det är psykiskt. Inte fysiskt. Men jag är hemma. Japp. Och har dåligt samvete mot mig själv. Men jag orkar inte gå dit nu. Hoppas på nya krafter på lovet. Förlåt mig, förlåt mamma. ...

Av Åsa - 21 oktober 2009 20:45

Jag skickade ett mail till dig med min mobil i dag på jobbet, men jag ser inte att det har skickats. Har du fått något? Fattar inte vad som har hänt annars. Det var jättelångt och supernegativt. Synd om du missade menar jag!  ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hennessommar med Blogkeen
Följ hennessommar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se