Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Fantastiskt skönt.

Av Åsa - 14 augusti 2009 12:17

Jag älskar att krypa ner i sängen när det är bäddat med rena lakan. Den där första krispigheten som redan andra natten har sjunkigt undan lite och tredje natten är ett minne blott. Att vakna första morgonen och för ett ögonblick tro att jag ligger på ett hotell för att lakanen är perfekta. Det är en fantastisk känsla. Är det någon som håller med?


Jag byter lakan ofta. Och nu har jag köpt ett till påslakanset. Jättefint och matchar vårt sovrum helt fantastiskt. Små saker gör mig lycklig.


Igår träffade jag en kompis och käkade med henne och sedan gick jag på bio. Kompisen ska jobba idag och då behöver hon naturligtvis sova. Jag vet det eftersom jag börjar på måndag, men en önskan om att fånga dagen spred sig i mig denna sista tiden innan allvaret börjar och jag såg Harry Potter igen. Bumpe hade spelkväll hemma. Ett helt gäng med killar som spelar tv-spel och dricker öl. De verkade ha haft roligt när jag kom hem vid midnatt. Det är bra! Jag tycker om när Bumpe har roligt. Och han gillar mig mest.


Det är helt otroligt att han gör det. Men fantastiskt. Jag läser en del på Bröllopstorget för att få idéer och förslag till bröllopet och det verkar vara många brudar där inne och inte många gummar. Så när jag och Bumpe var på väg in till Köpenhamn för att se Madonna ( Ja det har jag också gjort senaste veckan!) så säger han plötsligt massa grejer som han har tänkt på till bröllopet. Så roligt att han är engagerad och har egna idéer och funderar på lösningar över grejer som behöver sådana. Istället för att bara tycka att det inte är så viktigt. 


Jag har skavsår efter mina nya löparskor idag. Ska se hur jag ska lösa det eller om jag ska ha andra skor. 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

14 augusti 2009 21:33

Ååh jag fullkomligt ÄLSKAR att lägga mig i en nybäddad säng! Det är en av dom små sakerna som gör livet så underbart ibland :) Av nån anledning så är det oxå alltid det jag o min bästa kompis pratar om påväg hem efter en fest :S

Hursomhelst så hamnade jag här eftersom du skrivit om Harry Potter, så kika in på min blogg om du gillar Harry Potter!

http://harrypotternytt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 26 oktober 2009 10:11

Idag när jag går in på bloggen står det att det kommer komma reklam på min sida. Och det vill jag inte så jag flyttar till http://hennessommar.tumblr.com  Så jag kommer inte skriva mer på denna blogg men undrar om den kommer försvinna med tiden eller...

Av Åsa - 25 oktober 2009 14:54

Jag är så darrig i kroppen. Jag drack två kaffelatte när vi käkade brunch och det var för mycket för mig. Det är ju så gott men påverkar verkligen kroppen. Blev dålig i magen också. Typiskt.    I övrigt då? Jo då det suger. Nä jag skämtade lite. ...

Av Åsa - 23 oktober 2009 13:43

Tack för att ni finns. Det känns skönt. Och jag är så labil för stunden att det räcker med att läsa era kommentarer för att jag ska börja gråta. Tack. Behöver hjälp och stöd. Men först sushi.    Jag vill ha barn. Har jag sagt det? Nu vet ni. ...

Av Åsa - 22 oktober 2009 14:01

Jag är en. Jag mår inte bra. Det är sant. Men det är psykiskt. Inte fysiskt. Men jag är hemma. Japp. Och har dåligt samvete mot mig själv. Men jag orkar inte gå dit nu. Hoppas på nya krafter på lovet. Förlåt mig, förlåt mamma. ...

Av Åsa - 21 oktober 2009 20:45

Jag skickade ett mail till dig med min mobil i dag på jobbet, men jag ser inte att det har skickats. Har du fått något? Fattar inte vad som har hänt annars. Det var jättelångt och supernegativt. Synd om du missade menar jag!  ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hennessommar med Blogkeen
Följ hennessommar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se