Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Bra mat

Av Åsa - 8 september 2009 23:16

Jag har ätit så bra idag. Lite för mycket till middag men annars toppen. Det blev äggmjölkslatte till frukost. En slatt överbliven fisksoppa till mellanmål. Köttfärsås och Haricots verte till lunch och svampsoppa med ostpannkaka. Mest kantareller och grädde i soppan vilket gjorde den fantastiskt god. 


Vad mer kan jag säga? Har inte gjort mycket idag. Kollat på tv-serier. Rensat i något köksskåp. Inget mer. Jo surfat en faslig massa. Det kan inte vara bra att surfa så mycket på en dag. I morgon ska jag ut och kolla efter ett par jeans. Behöver nya. Och lämna tillbaka ett paket på posten, gå till apoteket, gå till någon guldköpare till min arbetskompis. Ja sen får vi se. 


På torsdag ska jag jobba igen var det tänkt. Vi får se om tjejen är där då. Ska nog träna i morgon också tror jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 26 oktober 2009 10:11

Idag när jag går in på bloggen står det att det kommer komma reklam på min sida. Och det vill jag inte så jag flyttar till http://hennessommar.tumblr.com  Så jag kommer inte skriva mer på denna blogg men undrar om den kommer försvinna med tiden eller...

Av Åsa - 25 oktober 2009 14:54

Jag är så darrig i kroppen. Jag drack två kaffelatte när vi käkade brunch och det var för mycket för mig. Det är ju så gott men påverkar verkligen kroppen. Blev dålig i magen också. Typiskt.    I övrigt då? Jo då det suger. Nä jag skämtade lite. ...

Av Åsa - 23 oktober 2009 13:43

Tack för att ni finns. Det känns skönt. Och jag är så labil för stunden att det räcker med att läsa era kommentarer för att jag ska börja gråta. Tack. Behöver hjälp och stöd. Men först sushi.    Jag vill ha barn. Har jag sagt det? Nu vet ni. ...

Av Åsa - 22 oktober 2009 14:01

Jag är en. Jag mår inte bra. Det är sant. Men det är psykiskt. Inte fysiskt. Men jag är hemma. Japp. Och har dåligt samvete mot mig själv. Men jag orkar inte gå dit nu. Hoppas på nya krafter på lovet. Förlåt mig, förlåt mamma. ...

Av Åsa - 21 oktober 2009 20:45

Jag skickade ett mail till dig med min mobil i dag på jobbet, men jag ser inte att det har skickats. Har du fått något? Fattar inte vad som har hänt annars. Det var jättelångt och supernegativt. Synd om du missade menar jag!  ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hennessommar med Blogkeen
Följ hennessommar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se