Direktlänk till inlägg 16 september 2009

MMMmmm middag!

Av Åsa - 16 september 2009 20:18

Så god middag det blev! Köttfärsröra med vitkål och gul lök som stektes i mycket smör och sedan i med rött vin och grädde. Köttbuljong, salt och peppar och helt fantastiskt. Jag åt det med kokt brysselkål efterstekt i smör. Sååå gott med brysselkål och när jag handlade igår så hittade jag ett nät med färska brysselkål och då var det kört. Så sedan köpte jag ingredienser som kunde passa! Jag gjorde kräftsoppa också, så har vi mat i morgon och fredag lunch! Känns bra. Var i bottenlagret av rester nu. 


Och jag fattar inte varför folk väljer att dricka saft och läsk och sånt till maten. Det är så mycket godare med kallt friskt vatten! Maten smakar rent och på något sätt öppnare med vatten. Så skönt att jag kommit ifrån det för länge sedan. Men då tyckte jag inte det fanns något tråkigare än att dricka vatten. Så skönt att man kan ändra sig. 


Jag ska ta en slurk soppa också! 

Och jag ville se Harry Potter idag, men jag tror inte att den streamas än. Typiskt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 26 oktober 2009 10:11

Idag när jag går in på bloggen står det att det kommer komma reklam på min sida. Och det vill jag inte så jag flyttar till http://hennessommar.tumblr.com  Så jag kommer inte skriva mer på denna blogg men undrar om den kommer försvinna med tiden eller...

Av Åsa - 25 oktober 2009 14:54

Jag är så darrig i kroppen. Jag drack två kaffelatte när vi käkade brunch och det var för mycket för mig. Det är ju så gott men påverkar verkligen kroppen. Blev dålig i magen också. Typiskt.    I övrigt då? Jo då det suger. Nä jag skämtade lite. ...

Av Åsa - 23 oktober 2009 13:43

Tack för att ni finns. Det känns skönt. Och jag är så labil för stunden att det räcker med att läsa era kommentarer för att jag ska börja gråta. Tack. Behöver hjälp och stöd. Men först sushi.    Jag vill ha barn. Har jag sagt det? Nu vet ni. ...

Av Åsa - 22 oktober 2009 14:01

Jag är en. Jag mår inte bra. Det är sant. Men det är psykiskt. Inte fysiskt. Men jag är hemma. Japp. Och har dåligt samvete mot mig själv. Men jag orkar inte gå dit nu. Hoppas på nya krafter på lovet. Förlåt mig, förlåt mamma. ...

Av Åsa - 21 oktober 2009 20:45

Jag skickade ett mail till dig med min mobil i dag på jobbet, men jag ser inte att det har skickats. Har du fått något? Fattar inte vad som har hänt annars. Det var jättelångt och supernegativt. Synd om du missade menar jag!  ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ hennessommar med Blogkeen
Följ hennessommar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se